e bannerespaEEetpa180X90BANNER GR

Σεπτέμβριος 2021

Ξανά μαζί! Με υψηλότεος στόχους!

Η KLIMALLCO ανανεώνει την συνεργασία της ως χορηγός με την ΚΑΕ ''ΗΡΑΚΛΗΣ'.

 

Οκτώβριος 2020

Η KLIMALLCO ΑΕΒΕ στηρίζοντας τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμβολή της ως χορηγός για την περίοδο 2020-2021 της ''ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ'', η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα και ιδρυτικό μέλος της FIBA με πλήθος διακρίσεων αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με ιδιαίτερο ενθουσιαμό γι' αυτή τη νέα συνεργασία θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ''ΗΡΑΚΛΗ'' μια δυναμική αγωνιστική περίοδο γεμάτη επιτυχίες.

 

 

Απρίλιος 2019

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης της KLIMALLCO σύμφωνα με το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001:2015. Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών και προϊντων μας, αναπτύξαμε τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να διασφαλίσουμε την εναρμόνιση μας με τις σύγχρονές περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Το ISO 14001:2015 προστίθεται με το υπάρχων ISO 9001:2015 στα μέσα διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει η εταιρεία.

 

 

Μάρτιος 2019Big Show

Άλλη μια διεθνής έκθεση στην οποία θα συμμετάσχει η KLIMALLCO. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας συμμετέχουμε στη διεθνή έκθεση του Ομάν "Builders International Gathering - The BIG SHOW OMAN", που αφορά τον χώρο των κατασκευών και του κλιματισμού. Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της στις 25-28 Μαρτίου 2019 και η KLIMALLCO θα βρίσκεται στο περίπτερο F5630.

 

 

 

 

Φεβρουάριος 2018

Climatherm Energy 2018

slideClimatherm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φεβρουάριος 2017

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας μας στην DOHA του Κατάρ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Εργολάβους, Μελετητές και Μηχανικούς για την ανταπόκριση τους και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν. Επόμενος στόχος της KLIMALLCO είναι η επέκταση της στην αγορά του Ιράν.